(067) 216-31-11 biuro@ryby-stobno.pl

Smażalnia „Rybakówka”

Zawsze świeża, pyszna rybka

Sprzedaż ryb

Całoroczna sprzedaż ryb

Smażalnia

Smażalnia ryb słodkowodych

Łowisko

Sportowy połów ryb

9

Rozpoczęcie sezonu 2024 w sobotę 27. kwietnia. Zapraszamy.

NASZE PRZETWORY W SŁOIKACH DOSTĘPNE SĄ W SKLEPIE PRZEZ CAŁY ROK.

Na smaczną i świeżą rybkę zapraszamy w każdy piątek, sobotę, niedzielę i święta, od maja do końca września – zarówno w słoneczne dni, jak i w niepogodę.

Rezerwacje miejsc przyjmujemy na piątki i soboty (dowolna godzina),  niedziele i święta rezerwacje możliwe tylko do godziny 13:00)

Telefon smażalnia: 784-548-191

9

Nasza smażalnia

Zawsze świeża, pyszna rybka

Smażalnia „Rybakówka” powstała, aby nasi Goście wypoczynek nad wodą mogli połączyć z konsumpcją zawsze świeżych ryb. Na początku – w 1999 roku – Rybakówka była drewnianą altaną. Dzisiaj Rybakówka stanowi zamknięty, wychodzący w głąb stawu taras z salą na 50 miejsc, kącik zabaw dla dzieci oraz w pełni profesjonalnie wyposażona duża kuchnia. Kolejne 100 miejsc oraz plac zabaw jest usytuowanych na pięknie ukwieconym brzegu stawu.

„Rybakówka” posiada bogatą ofertę smażonych ryb śródlądowych, przyrządzonych bez dodatku zbędnych panierek i nadmiernej ilości przypraw. Zapewnia to naturalny i niepowtarzalny smak serwowanych ryb w otoczeniu malowniczej przyrody. W stałej ofercie znajdują się m.in. karp (półtusza lub filet), pstrąg smażony lub pieczony z warzywami (podawane w całości), jesiotr, sandacz i miętus. Posiadamy piec „King Edward” do pieczenia ziemniaka w całości, z którego smakuje on jak z ogniska. Nasz rosół rybny, zupa rybna czerwona oraz pierogi rybne również zdobyły uznanie klientów i cieszą się dużym powodzeniem.

Aktualnie dostępne są następujące gatunki:

Karp płat smażony

Karp filet smażony

Pstrąg smażony w całości

Pstrąg z warzywami i masłem pieczony w piecu

Jesiotr filet smażony

Sandacz filet smażony 

Miętus filet smażony  

Ilość dostępnych gatunków może być mniejsza wraz z upływem dnia. Czas oczekiwania na rybę wynosi od 20 minut do godziny w zależności od ilości oczekujących zamówień. Wszystkie ryby smażone są na bieżąco, na wysokiej jakości oleju rzepakowym z dodatkiem masła klarowanego, bez panierki. 

ZAPRASZAMY!

 

Zostań w kontaktcie